Landsdækkende servicevagt

Hos Danavagt er vi ikke bange for at arbejde hårdt. Vi kører ud som service-, butiks- og centervagt.

Patruljevagt

Alsidig og forebyggende servicevagt

Når du tager os hos Danavagt ind som samarbejdspartner på dine opgaver, får du ikke blot en servicevagt.

Vores firma har eksisteret siden 1990 med det grundlag, at vi ikke er bange for at give en ekstra hånd med. Når vi har styr på sikkerheden hjælper vi gerne til med andre opgaver.

Som servicevagt står vi til rådighed for både medarbejdere og kunder. Oftest er vores blotte tilstedeværelse i butikken, i centeret eller andre steder nok til forebyggelse af ubehagelige situationer.

Skulle en sådan situation alligevel opstå, er alle vores dygtige vagter trænet til at tage hurtig handling.

Butiksvagt giver jer tryghed

Vi har stor erfaring med dygtige butiksvagter, og har også et tæt samarbejde med en af Danmarks største supermarkedskæder.

En butiksvagts tilstedeværelse i butikken bidrager blandt andet til at reducere tab for butikken. Skulle der opstå behov for tilkaldelse af politi eller håndtering af eventuelle tyverisager, bistår vi som butiksvagt selvfølgelig med det.
Som vagt hjælper vi bl.a. med indgangs- og udgangskontrol, portkontrol ved varemodtagelse, evakueringer, sikkerhed ved pengehåndtering og meget mere.

Vores butiksvagter er servicemindede – så skulle der være et behov for at der i supermarkedets nattetimer bliver givet en hånd i kassen eller flyttet kurve, gør de gerne det. Vi er ivrige for at arbejde hårdt.

Centervagt er ansigtet udadtil

Som centervagt er vi ansigtet udadtil til dine kunder. Derfor har vi speciel fokus på servicemindede vagter med en god udstråling når vi håndplukker din centervagt. Centervagtens tilstedeværelse i centeret fungerer ofte som en forebyggende effekt. Skulle der dog opstå en situation der kræver handling, kan vagten hurtigt reagere på situationen.

En centervagt hos os er nemlig trænet i at spotte ubehagelige situationer inden de udvikler sig, samt at have et indblik i butikstyve adfærd. Således kan de sætte ind inden det udvikler sig.

Vi sætter en ære i glade og tilfredse kunder
og er altid på akuttilkald

Akut vagt 24 timer i døgnet

Har du ikke allerede en vagt, og skulle der opstå en situation hvor du akut har brug for en professionel vagt kan vi hjælpe. Vores vagter er ledige alle døgnets timer. Skulle situationen kræve at vagten medbringer hunde, kan dette sagtens arrangeres. Ring på 43 71 25 24 hvis du har et akut behov!

Vagten håndplukkes til din opgave

Når du skal bruge os som butiksvagt eller centervagt, håndplukker vi altid den/de vagter der kommer ud til dig. Vi er bevidste om at ikke alle er lige gode til alle opgaver. Derfor bliver vagten valgt ud fra kvalifikationer, så du er sikret den allerbedste løsning.

Derudover har vi løbende kvalitetskontrol af vores vagter. Ledelsen kører løbende ud og fører kontrol af vagternes arbejde. Sådan sikrer vi et konstant højt kvalitetsniveau.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi fungerer som landsdækkende servicevagt og kører ud i hele Danmark, selv på Bornholm.

Så er du i tvivl om du kan bruge os til din opgave, skal du ikke tøve med at kontakte os. Kontakt os på telefon 43 71 25 24 eller e-mail info@danavagt.dk for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en servicevagt

Få et uforpligtende møde omkring vores vagtløsninger