Hundevagt er mere respektskabende

En hund kan give en tand ekstra sikkerhed!
Vi bruger hunde i hele Danmark.

Områdevagt med hund

Brug en hundevagt til forskellige opgaver

En hundevagt kan bruges til mange forskellige opgaver – alt fra runderingsvagt til festvagt.

Er du interesseret i at vi bruger hunden på patruljen af byggepladsen, skal du afholde en begivenhed med høj risiko og vil have dem i døren, eller skal hunden blot ligge bagom kulissen og være klar ved optræk til ballade, så kan vi være behjælpelige.

Man kan se hunden som værende et tilkøb af ekstra sikkerhed.

Hunden har andre fordele

Du opnår nogle andre fordele ved at have en hundevagt til din opgave. En vagt er endnu mere respekteret når der er følgeskab af en stor hund. Så på opgaver hvor det er vigtigt at indgyde respekt, er det en fordel med en hundevagt.

Derudover har en hund langt skarpere sanser end mennesker. Skal vi gå patruljevagt på et område med en masse skjulesteder, kan hunden være behjælpelig med at snuse sig frem til uvedkommende. Er der ligeledes en der er flygtet fra området, kan en hund hurtigt og effektivt finde frem til vedkommende.

Løbende kvalitetskontrol

Vi udvælger måde hundevagt og hund efter kvalifikationer og bruger udelukkende de bedste. Derudover fører vi løbende kontrol. Vores ledelse kommer ud på opgaver og observerer både vagt og hund.

På den måde kan vi nemlig garantere det høje kvalitets- og serviceniveau som vi gerne vil give vores kunder. Så du kan være helt tryg ved vores kvalifikationer når du vælger os til din opgave.

Vi sætter en ære i glade og tilfredse kunder
og er altid på akuttilkald

Akut behov for hundevagt?

Skulle du opleve et akut behov for en hundevagt, er du velkommen til at kontakte os. Som vagtfirma står vi til rådighed alle døgnets timer.

Ring på 43 71 25 24 hvis du skal bruge en vagt øjeblikkeligt.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi går meget op i en ordentlig forventningsafstemning inde vi påbegynder et samarbejde. Vi tager derfor gerne en grundig dialog omkring mulighederne, men også begrænsningerne ved en hundevagt. Vi rådgiver dig og håndplukker vagten så du får den optimale løsning på din opgave.

Kontakt os på telefon 43 71 25 24 eller e-mail info@danavagt.dk for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe. Vi giver dig også et godt og uforpligtende tilbud på en tand mere sikkerhed!

Få et uforpligtende møde omkring vores vagtløsninger