Patruljevagt mindsker risikoen for indbrud

Vi kører patrulje på byggepladser, for butikker og mere.

Områdevagt med hund

Vi er også patruljevagt om natten

Vagten har en præventiv effekt, da patrujlevagtens tilstedeværelse ofte er rigeligt til at holde indbrudstyvene væk. Derudover kan de også spotte mindre ulykker såsom vandskader eller brand, før de udvikler sig.

Har du personale der arbejder om natten, kan en patruljevagt ligeledes være med til at give dem tryghed i deres arbejde. Vagten kan sikre både små og store områder.

Er du i tvivl om du kan bruge en runderings- eller patruljevagt hos dig, så skal ikke tøve med at ringe til os. Vi hjælper dig igennem, og finder den bedste løsning der matcher dit behov.

Hvis situationen kræver det, kan vi også tage vores hunde med på patruljevagt. Hundene kan opfange selv svage dufte af mennesker. Derfor kan den finde frem til uvedkommende på områder med mange skjulesteder.

Få en fast runderingsvagt

En runderingsvagt holder løbende opsyn med matriklen. Heriblandt sikrer vagten at:

  • Der ikke er uvedkommende på dit område
  • Vinduer og døre er aflåst
  • Alarmen er tilkoblet korrekt

Runderingsvagten går periodevise runder i din bygning, i butikken, på byggepladsen eller hvor du ellers har behovet. Undervejs på runden bliver sikkerheden grundigt tjekket. Er der mangler, retter runderingsvagtens selvfølgelig op på det.

Vores vagter er trænet til at bruge deres sanser og er derfor meget opmærksomme. Det betyder at de vil spotte forstyrrende elementer eller ændringer som videoovervågning eller en alarm ikke vil kunne få øje på.

Kvalitetssikring af vores runderings- og patruljevagt

Da vi lægger stor vægt på at have dygtige folk, laver vi løbende kvalitetskontrol af vores medarbejdere. Fra start udvælger vi selvfølgelig kun dygtige folk som har kvalifikationer der passer ind hos os.

Når vi har en vagt ude på en opgave, kommer vores ledelse også løbende ud og fører kontrol af deres arbejde. Sådan vi sikre vores kunder et konstant højt kvalitets- og serviceniveau. Når vi skal udføre en opgave for dig, udvælger vi ligeledes meget nøje den eller de vagter du skal bruge. Vores vagter har alle forskellige spidskompetencer, så du får dem ud der passer allerbedst til dine behov.

Vi sætter en ære i glade og tilfredse kunder
og er altid på akuttilkald

Er der opstået et akut behov?

Skulle du opleve et akut behov for en patruljevagt eller runderingsvagt er vi kun et opkald væk. Vi er til rådighed 24 timer i døgnet, og finder hurtigt den bedste løsning til den situation der er opstået hos dig.

Så ring på 43 71 25 24 hvis du oplever et akut behov for en vagt!

Kontakt os for vagtordning

Inden vi begynder et samarbejde, tager vi en grundig dialog om jeres behov. På den måde kan vi forklare hvad mulighederne er, men også hvilke begrænsninger måtte være. Det er nemlig vigtigt med en ordentlig forventningsafstemning, da vi gerne vil have gennemsigtighed i vores samarbejde med kunderne.

Vi hjælper til i hele Danmark – også på Bornholm. Du kan kontakte os på telefon 43 71 25 24 eller e-mail info@danavagt.dk for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Få et uforpligtende møde omkring vores vagtløsninger