Landsdækkende festvagt
ved dit arrangement

Lad os stå vagt ved skolefesten, firmafesten eller den store fødselsdag.

Patruljevagt

Synlig eventvagt ved dit arrangement

At have en festvagt gående til dit arrangement kan være et tryghedsskabende tiltag, samtidig med at det har en forebyggende effekt. Når vi kommer ud til dit event, har vores vagter det store overblik og vil opsnuse ethvert optræk til ballade så de hurtigt kan sætte ind.

Skulle der være behov for en hundevagt til dit arrangement kan vi også hjælpe med det. Hunden kan enten ligge i bilen og være klar ved optræk til ballade, eller være til stede til selve arrangementet.

Vi sætter en ære i glade og tilfredse kunder
og er altid på akuttilkald

Festvagt efter dine behov

Når du bruger os som vagt, sikrer vi selvfølgelig på forhånd at den generelle sikkerhed er i orden. Skulle der være fejl og mangler sørger vi for, i samarbejde med den ansvarlige, at få bragt det i orden.

Alt afhæningt af hvilket arrangement der skal afholdes, kan eventvagten møde op i fuld vagtuniform eller mere diskret påklædning, f.eks. almindelig civil beklædning eller jakkesæt.

Har du akut behov for vagt?

Skulle der opstå et akut behov for en festvagt, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi er som vagtfirma til rådighed alle døgnets timer. Ring på 43 71 25 24 hvis du oplever et akut behov for en vagt!

Kontakt os for et godt tilbud

Kontakt os meget gerne til en snak om dine behov. Vi går op i at rådgive vores kunder om den bedste løsning. Derfor håndplukker vi også de vagter, hvis kvalifikationer passer allerbedst til dit arrangement.

Vi tager også gerne en grundig forventningsafstemning, så vi er enige om hvad der skal ske på dagen for arrangementet. Vi hjælper i hele Danmark – selv på Bornholm. Kontakt os på telefon 43 71 25 24 eller e-mail info@danavagt.dk for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Få et uforpligtende møde omkring vores vagtløsninger