Fast vagt i hele Danmark
– Selv på Bornholm

Hos Danavagt er vi altid på vagt!
Vi starter altid ud med grundig forventningsafstemning.

Områdevagt med hund

Flere funktioner som fast vagt

Som fast vagt hos jer, kan vi påtage os mange forskellige opgaver. Vores firma har eksisteret siden 1990 med det grundlag at vi ikke er bange for at arbejde hårdt, og give en hånd med når det er relevant.

Vagten står som udgangspunkt for adgangskontrol, overvågning, løbende opsyn af bygningen, at skabe tryghed for personalet samt øjeblikkelige reaktioner ved alarm eller tilspidsede situationer.

Vi er dog også altid klar til at hjælpe med lette kontoropgaver som telefonpasning eller at fylde nyt papir på printeren. Specielt i de stille timer kan vi tage funktionen som en servicemedarbejder.

Så er det en stilling I har sparet væk kan vi, udover at give jer sikkerhed, også hjælpe til her.

Hvor kan man bruge en fast vagt?

En fast vagt kan f.eks. bruges på byggepladsen hvor vagten kan starte med rundering af områder, stå som nattevagt og ellers give tryghed til det personale der er på byggepladsen.

Vagten kan også bruges hos virksomheder der er ekstra følsomme over for spionage, som f.eks. et advokatfirma der ligger inde med mange personfølsomme oplysninger.

Kvalitetskontrol af vores vagter

Vi vil udelukkende samle på glade og tilfredse kunder. Derfor håndplukker vi altid vagten ud fra kvalifikationer og opgavens omfang. Vi ved at vi som fast vagt ofte fungerer som ansigtet udadtil. Derfor møder vores ansatte altid op med en god indstilling og et smil på læben.

Vi fører samtidig løbende kvalitetskontrol af vores egne vagter. Ledelsen tager ud og oplever vores vagterne udføre deres arbejde. På den måde kan vi konstant opretholde et højt kvalitets- og serviceniveau.

Vi sætter en ære i glade og tilfredse kunder
og er altid på akuttilkald

Akut vagt 24 timer i døgnet

Har du ikke allerede en vagt, og skulle der opstå en situation hvor du akut har brug for en professionel vagt kan vi hjælpe. Vores vagter er ledige alle døgnets timer. Skulle situationen kræve at vagten medbringer hunde, kan dette sagtens arrangeres.

Ring på 43 71 25 24 hvis du har et akut behov!

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vi fungerer som landsdækkende vagt og kører i hele Danmark, selv på Bornholm. Så er du i tvivl om du kan bruge os til dig opgave, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi rådgiver dig selvfølgelig omkring den bedste løsning for dig. Sammen tager vi en grundig snak om mulighederne, men også begrænsningerne. Således opnår vi en ordentlig forventningsafstemning og gennemsigtighed i vores fremtidige samarbejde.
Kontakt os på telefon 43 71 25 24 eller e-mail info@danavagt.dk for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Vi fungerer også som akut vagt. Så skulle du have et akut behov skal du være velkommen til at kontakte os på 43 71 25 24!

Få et uforpligtende møde omkring vores vagtløsninger